Ik ben Corlene Langelaan, getrouwd en moeder van een lieve pleegdochter en een schat van een zoon.  Ik rij fanatiek paard, maar vind het ook heerlijk om met de honden te wandelen, nieuwe recepten uit te proberen of een mooi boek te lezen.

Na 17 jaar bij de Rabobank te hebben gewerkt in diverse functies ben ik in 2017 voor mezelf begonnen. Met mijn coachingspraktijk help ik pleegouders om hun pleeggezin meer in harmonie met elkaar te laten leven.

Na de komst van onze pleegdochter in 2011 ben ik in aanraking gekomen met de jeugdhulpverlening, omdat het gedrag van onze pleegdochter een behoorlijk effect had op ons gezinsleven. Haar gedrag trok een flinke wissel op ons gezin, maar vooral op mij. Ik dacht vaak dat ik het niet goed deed, maar wist ook niet wat ik anders moest doen. De hulp die wij destijds ontvingen was vooral gericht op onze dochter en hoe wij als gezin op haar moesten reageren.  Er was wel een verbetering waarneembaar, maar naar mijn idee moest het nog beter kunnen (worden).

Ik ben mij toen bezig gaan houden met persoonlijke ontwikkeling omdat ik zo vaak aan mezelf twijfelde, mezelf machteloos voelde en daardoor boos, gefrustreerd en verdrietig werd.

 

 

 

Door de persoonlijke ontwikkeling die ik de afgelopen jaren zelf heb doorgemaakt,  ben ik nu een veel gelukkigere pleegmoeder. Dit komt ook mede door de trainingen en opleidingen die ik heb gevolgd. Ik kan nu over mezelf zeggen dat ik een “sterke vrouw” ben. Ik geloof in mezelf. Ik kan met recht zeggen dat ik gelukkig ben. Voor mij is (zelf)vertrouwen en jezelf mogen zijn zeer essentieel om gelukkig te kunnen zijn. Dat ik goed ben zoals ik ben.

Ik ben nu: zelfverzekerder, een stuk minder “gevoelig” voor de mening van anderen, beter in staat in te spelen op de behoefte van een ander en beter in staat om mijn eigen pad te kiezen.

Ik sta voor: eerlijkheid, betrouwbaarheid en respect. Ik ben te typeren als lief, behulpzaam en vriendelijk  en ik kan goed luisteren, maar zeg soms ook waar het op staat.

Ik ben zeer goed in staat om:

  • Je zelfvertrouwen een BOOST te geven
  • Je te helpen om prioriteiten te stellen
  • Je te leren je eigen grenzen te bewaken
  • Je een luisterend oor te bieden en een helpende hand
  • Je beter te leren communiceren met je kind
  • Je sterker te maken om beter om te gaan met conflict situaties

 

Ik help en ondersteun je met praktische tips en adviezen, maar ook met het verkrijgen van een beter inzicht in jezelf. Ik laat je situaties ervaren waardoor je jezelf beter leert kennen en beter in staat wordt om in je eigen kracht te gaan staan.

Ik weet uit eigen ervaring dat het niet alleen jezelf ten goede komt, maar ook je omgeving als jij gelukkig(er) bent.

Ben jij die pleegouder die wel een steuntje in de rug kan gebruiken ?

Meld je dan nu aan voor een persoonlijke coaching en/of training.